​Sparring og rådgivning

​Gastro Studio yder gastronomisk sparring og rådgivning for store såvel som små virksomheder i restaurantbranchen og tilbyder hjælp i organisationer indenfor følgende segment. Catering, Hotel, Café og Restaurant drift.​

​​

I et rådgivnings forløb kan fokus være på udarbejdning af et konkret madkoncept, menukort, faglig opkvalificering, optimering af drift eller en kombination af disse. Det kan være i alle faser af forretningen lige fra etablering af nye tiltag og projekter eller til den daglige igangværende drift.

​​

Forløbet bliver altid tilrettelagt sammen med den enkelte kunde og bygges altid op om kokkefaglig sparring og rådgivning af ledelsen. Dette sker ud fra en indledende afdækning af udfordringer, mål og muligheder, hvor vi ser på faciliteterne, besøger organisationen samt taler med nøglepersoner.

​Vores gastronomiske sparring og rådgivning fungere særdeles godt​

​​

  1. I organisationer hvor ledelsen har behov for bedre indsigt i driften af F&B området.
  2. I virksomheder hvor der ønskes opkvalificering af produktet.
  3. Til virksomheder hvor ledende køkkenmedarbejder, tjenere og bar personale efterlyser fagligsparring.
  4. Til virksomheder der ønsker forbedrede beslutnings og arbejdsprocesser med henblik på økonomisk optimering.

Med erfaring i ledende roller fra nogen af landets bedste restauranter og med mange år som selvstændig med stor berøring på en lang række områder, herunder konsulent og ledelses opgaver i branchen giver os forudsætningen for yde målrettet rådgivning og sparring på F&B området. Til gavn for din organisation og virksomhed.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os

Gastro Studio ApS

Sundkrogsgade 16

2100 København Ø

CVR: 37408131

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 50 71 05

✉ E-mail: info@gastro-studio.com

Følg os

Kort om os

​Vores mission er at give folk en spiseoplevelse af bedste kvalitet som i så vidt mulig udstrækning er baseret på sæsonens råvare med fokus på velsmag, økologi og bæredygtighed.

Vores Vision er at skabe glæde og nydelse for vores gæster med maden i centrum. Vi tror at gastronomi kan bringe folk sammen og skabe positive oplevelser som gør indtryk på den enkelte gæst. Vi vil højne det gastronomiske niveau og udvikle madkulturen. 

Se kontrolrapport

smiley

Gastro Studio ApS
Sundkrogsgade 16
2100 København Ø