​Frokostordning

​Gastro Studio tilbyder en frokost ordning som er fyldt med velsmag og stor variation – Maden laves af dygtige kokke.

​​

Vi kan tilbyde en leverings løsning hvor vi dagligt levere den fornødne forplejning.

Eller vi kan tilbyde en løsning hvor vi er til stede i jeres virksomhed og driver Kantinen i en forpagtningsaftale eller management aftale.

​Vores kokke og køkkenpersonale er vores største aktiv og vi udvælger dem til den enkelte kantine, så vi sikrer os, at der er kvalificerede og motiverede medarbejdere. Højt fagligt niveau kombineret med engagement og god service giver os en fleksibel medarbejderstab, hvor hver medarbejder yder sit bedste for at give jer som kunde en god oplevelse.

​​

Missionen er at servere smagsfuldt mad til vores gæster og give folk en spiseoplevelse af bedste kvalitet som i så̊ vidt mulig udstrækning er baseret sæsonens råvare med fokus på økologi og bæredygtighed.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os

Gastro Studio ApS

Sundkrogsgade 16

2100 København Ø

CVR: 37408131

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 50 71 05

✉ E-mail: info@gastro-studio.com

Følg os

Kort om os

​Vores mission er at give folk en spiseoplevelse af bedste kvalitet som i så vidt mulig udstrækning er baseret på sæsonens råvare med fokus på velsmag, økologi og bæredygtighed.

Vores Vision er at skabe glæde og nydelse for vores gæster med maden i centrum. Vi tror at gastronomi kan bringe folk sammen og skabe positive oplevelser som gør indtryk på den enkelte gæst. Vi vil højne det gastronomiske niveau og udvikle madkulturen. 

Se kontrolrapport

smiley

Gastro Studio ApS
Sundkrogsgade 16
2100 København Ø